Snart är det påsk

Inlägget innehåller Annonslänkar

 

Ja snart är det påsk och jag har redan börjat fundera på hur vi ska ha det här hemma under denna mysiga högtid...vad jag kan behöva komplettera med och hur vi ska piffa det sådär mysigt. Ja jag älskar ju alla dessa härliga högtider när man får piffa lite extra här hemma...göra fint och få lite härlig feeling så även påsken ska få sig lite "äggstra" piff!

 

 

 
Todeloo bloggisar! 

 

Förra året såg det ut så här här hemma...på köksbänken stod en vacker vas (Finns HÄR), och i den stod körsbärskvistar som jag hängt vackra klara glas ägg som jag fyndade HÄR och bara prydde med fina sidenband. Så enkelt och vackert...

 

 
 

 

På köksbänken stod lite härliga lökväxter och ett fint påskägg med massa gottis i - jag är ju en gottisgris av rang så ingen påsk utan gottis!

 

 

 

 

I vardagsrummet så hade jag inget påskris utan ett litet träd som pryddes med vackra glas ägg (samma som i köket) och porslins äggen från Royal Copenhagen som finns HÄR - tycker dom är såååååå vackra och jag måste nog komplettera med några nya till i påsk!

 

 

 
 
Ja det där var påsken förra året...får se hur vi piffar till det i år...jag har lite påskiga-tankar på lur...
tjingeling så länge
#1 - Maria

Mycket stilfullt hade du förra påsken. Tack för inspiration och längtar efter att se hur du gör i påsk.
Kram
Maria

Svar: TACK snälla! Kul att du gillar det !! Kommer lite mer vår å påsk-fix det lovar jag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!