Shoppi shopppi

Här om veckan så var vi iväg till Sickla köpkvarter, barnen skulle på Bio och jag och Tomas passade på att strosa i butiker, fika, hålla handen och mysa…ja å shoppa lite - förståss!

 

 

 

Todeloo finaste ni!

 

Jag har ju redan bloggat om de där snygg-snygga REA –skorna som jag sprang på inne på Rizzo…iom att de där skorna blev 1000 kr billigare än vad jag tänk så hade jag ju T J Ä N A T pengar (kvinnlig logik i know) så fanns det ju lite extra pengar att göra av med. De där pengarna (+ lite mer pengar) råkade bli till en så snygg vårig sadelväska från Ralph Lauren i en perfekt storlek – den är verkligen såååå fin!! Jag såg att väskan även fanns HÄR (adlink) för den som är sugen att klicka hem en likadan.

 

H A P P Y

 

 
 
 

 

Ja där ovan har ni världens finaste vår väska som nog ska få invigas redan i helgen då jag ska ut på dejt med finaste maken. Nu är det dock torsdagkväll och efter en lång skön dusch ska jag slå mig ner i soffan med en stooor kopp te och invänta kvällens avsnitt av "Tillsammans med Strömstedt" ett UNDERBART program på 4:an kl 21 - har ni inte sett det DO IT!

 

 

#1 - Petra

Trodde först det var vitsippor du hade på bordet ☺️ Så grymt snygg väska och färg och storlek 😍😍😍ha en fin kväll här blir det oxå 4:an som gäller kramis

Svar: hahah - ja vitsippor hade ju varit mysigt MEN bara en fin krukväxt från stormarknaden.
AngelicasVärld

#2 - Mirre

Så fin väska. Ah du har bytt till blogg.se?

Svar: Jepp jag finns här nu mera 😉
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!