REA shopping när den är som bäst

Idag så här sista dagen på sportlovet så hade vi lovat att åka iväg med barnen till Sickla köpkvarter så att dom fick gå på bio. Dom hade önskat att se Rum 213 själva utan vuxna så det fick dom självfallet göra och jag ock maken passade då på att strosa i butiker, hålla handen och fika lite sååå mysigt!! Ja självfallet han vi även med lite härlig shopping tom lite REA-shopping DET GILLAS! 

.

 

.

Todeloo vänner

.

Ja jag kom hem med bästa fyndet...ett par så snygga Michael Kors May Moc Loafers i svart till 70% REA - HUR BRA!! Nypriset var 1299 kr och jag betalade endast 389 kr!! Som hittat!! (Är du sugen på ett eget par så finns dom HÄR till ett nästan lika bra pris ADLINK) Jag sneglade faktiskt på dessa skor förra våren men slog aldrig till så när jag sprang på dem idag på Rizzos REA-bord i min storlek så knep jag dem direkt! Ibland är det bra att ha lite större fötter...de där skorna i stl 40 brukar bli kvar lite längre än andra. Någon fördel ska vi storfotade kvinnor ha - eller hur?!

.

 

.

Japp jag är sååå nöjd med mitt fynd. Nu ska det bara bli vår och lite varmare så att jag får använda dessa finingar!! Lääääängtar!!

.

Anyway - Söndagkväll, en sååå smarrig fredags middag är i magen. Tomas gjorde hel kyckling i ugn med massa goda rotfrukter och en stor smarrig sallad till - så gott!! En riktig söndagsmiddag! Nu ska jag ta å hoppa in i duschen, söndagsproceduren står på schemat och sen blir det soffan innan John Blund ropar.

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!