Nu tar vi kväll

Efter en dag som inneburit allt från träning till fotbollsmatch och fika ute i solen så tar vi nu kväll i vår lilla villa. Vi tänder ljus och slår oss ner i soffan framför kvällens program av Mästarnas mästare! Det roliga är att hela familjen älskar detta program och sitter bänkade i soffan - älskart! Ett toppen avslut på en härlig helg!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja söndag kväll - älskar ju söndagkvällar... här hemma är söndagsproceduren med tvättande, skrubbande, hårmask och ansiktsmask gjord. Det är liksom min egentid av mys. Nu är en smarrig middag är i magen och vi slår oss ner isoffan å barnen hejjar på "gamlingen" dvs Posa...vilken kille!! Han är ju fantastisk! 70 år och levererar på denna nivå! Fantastiskt! Så stark vill jag också vara när jag är 70!
 
 
 
 
Nä vänner got to go! Vi ses igen imorgon å då ska ni få se en outfitt med en så snygg ny tröja jag fått hem!
 
Tjingeling så länge!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!