Ni missar väl inte Nextory - det finns något för alla!

Inlägget är ett reklaminlägg i samarbete med Nextory

.

Några av er har kanske tidigare sett att jag tipsat om Nextory? Ni vet den där ljudbokstjänsten som innehåller tusentals med härliga titlar. Det finns verkligen något för alla på Nextory. Vi här hemma har alla provat på tjänsten och vi gillar den verkligen! 

.

Tomas lyssnar just nu på serien om Silfverbielke en serie böcker som han verkligen fastnat för och har strecklyssnat till och från jobbet den senaste månaden. Tomas är ingen bokmal men det här med att lyssna på böcker har han verkligen fastnat för. Ja så pass mycket att jag fann honom i med en god cognac i handen framför brasan med boken i öronen i fredagskväll…sötisen! Han var bara tvungen att lyssna klart på det kapitel han börjat på under sin resa hem från jobbet. På Nextory finns hela 7 böcker i denna serie om Silfverbielke så han har lite kvar att lyssna på min fina make!

.

 

 
 

.

Du vet väl att just nu kan du, din partner eller kanske dina små där hemma, lyssna  G R A T I S  på ljudbokstjänsten Nextory en hel månad! Ange bara koden Angelica när du registrerar dig HÄR och välj sen bland tusentals titlar att läsa eller lyssna på i mobilen eller surfplattan å det är INGEN bindningstid. Så bra!!

.

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!