En UNDERBAR dag

Ja gud vilken härlig dag vi haft här i Vemdalen! En massa härlig skidåkning, en 2 timmars skidlektion, ätit gott, umgåtts, skrattat och haft det helt super! 
 
Kolla bara vädret...fisst ser det UNDERBART ut!!
 
 
 
 
 
 
Jag är dock blåslagen!! Vi avslutade nämglien vår skidlektion med att åka en storlsalom bana...det utvecklades snabbt till en tävling med tidtagning och jag attackerade käpparna och slog ner dom med axlarna. Efter fyra åk så stod det 2-2 mellan mig och maken...så avgörandet i åk nr 5 så fick jag inte riktigt till det utan Tomas var liiiite snabbare å tog hem vinsten. Jag vinner dock i tävlingen om mest blåmärken på axlarna! 
 
NU är en smarrig middag i magen och vi ska ta och hälla upp ett glas gott och spela lite spel. Ett perfekt sätt att avsluta en kväll i fjällen! 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!