Mot Backen

Igår kväll kom vi ju upp till härliga Vemdalen och Vemdalsskalet. Några dagar av skidåkning och häng med vänner väntar. Såååå härligt!!

 

 

 
 

 

Todeloo vänner

 

Ja bilden ovan är från förra året när vi var i Björnrike som ligger ett stenkast från härliga Vemdalsskalet…så nu hoppas vi att solen tittar fram, att vi får lika underbart väder som då! Nu ska vi ta och bege oss mot backen strax...det är nämligen dags för 2 timmar skidlektion som start på denna helg! Det ni!! Jag kommer inte ihåg när jag senast tog en skidlektion senast…jag arbetade ju som snowboardlärare där ett tag men då var det ju fokus på att lära sig lära andra…sen så har jag ju sen barnen kom bytt tillbaka till slalom och älskart, så detta ska bli sååå spännande!! Det roliga är att lektionen tydligen ska avslutas med att vi ska åka storslalom mellan käppar - Wihooo!! Så roligt!

 

Men vänner nu ska jag ta och hoppa i min overall, dra på mig pjäxor och hjälm och ta mig mot backen så vi hinner få några åk i kroppen innan det är dags för lektion som börjar redan kl 9:15 !! 

 

Vi syns senare – häng med på insta-storries vettja – där kommer jag säkert dela med mig lite av dagen...ja å för er som inte följer mig men vill göra det så heter jag @angelicasvarld på Instagram.

 

 

#1 - Ekenäsliv

Härligt! Hoppas ni får en underbar skidsemester :)
Kram Anna

#2 - Pillan

Men åh precis en helg då inte jag är där...! Anton och Nikki åker dit idag men jag har jobbhelg🙄 Ha så trevligt i bästa fjällen😃👍🏼

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!