Men då kör vi fotbollssöndag

I fredags var det fotbollsmatcher för vår egna lilla Zlatan och idag är det fotbolls cup igen - hej å hå! Det är bara att aggera taxi och hejjarklack för den här mamman  - MEN det gör jag så gärna. Det värmer så i mammahjärtat när jag ser att han har det så roligt på fotbollsplanen.
 
 
 
 
 

 

 

Anyway – Idag var det upp tidigt…redan 06:30 ringde klockan och vid 07:15 satt vi i bilen för att köra iväg till andra sidan stan  – en heldag med fotboll ochmassa matcher för Olliwer  väntar - ja å en heldag med massa hejjande och massa kaffe för den här mamman väntar

 

Nu hoppas vi bara på att laget spelar bra och att Olliwer får göra målgesten nedan MÅNGA gånger denna dag!!  Nä vänner – Got to go…de är dags för avspark i första matchen!!

 

Go VIK!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!