Mellomys å andra chansen

Efter en väldigt lugn och skön lördag så är vi nu redo för Mellomys här hemma - det är dags för andra chansen och barnen är laddade till tänderna! FO&O ska tydligen röstas vidare från andra chansen till finalen.

.

 

.

Todeloo vänner!

.

Massa godsaker är framplockade så nu är vi redo för Mellomys...jag vet inte riktigt vad jag tycker om andrachansen bidragen...finns nog inget som jag fastnat riktigt för när det gäller de bidragen. Loreen var ju riktigt bra men jag vet inte om det är en mello låt men hon lär nog gå vidare. Ja å så har vi barnen som vill att FO&O ska vinna sin kamp mot Det vet du, den låten måste ju iofs vara ett skämt så dålig som den var... Men vänner vad tycker ni om mellon och andra chansen? Har ni några favoriter??

.

Hur som helst, godis skålen är framplockad å på det lite chips och dip...så nu kör vi Mellomys i vår lilla villa!

.

 

 

 

 

Tjingeling så länge!

 

#1 - rememberthiis.blogg.se

gott :D

Svar: ja så gott å mysigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!