Måndagsträning avklarad

Vilket härlig väder vi haft idag...blåsigt men härligt! Solen har ju skinit från en klarblå himmel och det är något som ger mig såååå mycket energi och glädje. Jag känner verkligen hur gott kroppen och sinnet mår av att få känna solenstrålar på näsan. Ja så istället för att stänga in mig på gymmet och lyfta tungt vilket var originalplanen så vart det en timme i spåret för att tanka energi och D-vitamin...så härligt och energigivande! 
 
L O V E L Y
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då var måndagen snart över och jag kan lägga en bra och produktiv dag till handlingarna. Flera bra möten har avklarats på jobbet, 60 min i spåret är gjort och på det så har jag hunnit med att äta middag med familjen. En bättre måndag med andra ord. Nu så ska Theodores matteläxa rättas och sen så blir det till att bädda ner sig i soffan med en stor kopp te och landa lite innan sängen ropar.
 
 
Vänner - ta hand om er så syns vi senare!
 
 
#1 - Cherie

Alltid skönt när man kan ändra om i orginalplanen och ta tillvara på vädret, vi har haft helt fantastiskt väder förra veckan och då passade man verkligen på att vara ute så mycket man bara kunde :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!