Måndag, ny vecka, nytt fokus och frukost on the go

Då var det Måndag igen och ny vecka...ny vecka betyder ju ofta nystart och så även för mig. Efter en januari och februari där ALLT kretsat krig Vasalopp, skidåkning och allt som haft med det å göra så går jag nu in i en ny fas...känns riktigt skönt måste jag säga!

.

 

.

Todeloo vänner!

.

Måndag och träningsväskan är packad...idag väntar ett tungt ben och rumpa pass på gymmet på jobbet - tidigare har det varit väldigt mycket fokus på skidåkarövningar men NU är det helt annat fokus å jag måste säga att det känns så roligt! Som en nytändning! Jag är så vrålpeppad för Mars, tung styrketräning och på det så hoppas jag att vädret blir lite mildare så jag kan komma ut på lite härliga PWs utan att behöva klä på mig så mycket.

.

Ytterligare ett av de där nya sakerna som jag ska försöka få till är att ÄTA frukost. Jag är så dålig på det...jag dricker mitt Kokos kaffe men äter inget mer. Jag har ju världens smidigaste blender där man mixar direkt i flaskan man ska dricka det ur (finns HÄR till pangpriset 399 kr istället för 549 kr) så jag har ju inga ursäkter egentligen...men från och med nu nu blir det frukost "on the go" en smarrig smoothie på hallon, blåbär, kvarg, en näve spenat och lite vatten - nyttigt och sååå gott!

.

Vänner måndag och ny vecka - NU kör vi!!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!