Lördagmorgon och solen skiner

Vilken lördagmorgon vi vaknade upp till idag...sol och våren ligger i luften. Det känns ju HELT fantastiskt!! En smarrig lördagsfrukost är nu i magen och det är dags att starta upp denna dag ordentligt.

 

 

 

 

Tjingeling Finaste ni !

 

Hoppas att ni hade en härlig fredagkväll, själv så spenderades den i en idrottshall då lilleman hade fotbollsmatcher. Resultatet blev 1 vinst, 2 oavgjorda matcher och en förlust men trots det tre mål av vår lilla Zlatan som var nöjd med resultatet och hans prestation å det är ju det viktigaste. Jag landade hemma i soffan vid 21-tiden och orkade helt enkelt inte slå på datorn och titta in till er - hoppas ni förstår.

 

Nu har vi dock lördagmorgon och solen skiner...planen för dagen är en härlig PW ute i finvädret och sen så blir det nog en fika ute i solen upptryckt mot en husvägg med solisar på näsan - tänk va härligt att det ÄNTLIGEN börjar kännas som vår i luften! Stort ÄLSK på den!

 

 

#1 - Annsoh

Jätte fin bild! :) Hoppas du får en trevlig helg!

Svar: TACK snälla!!
AngelicasVärld

#2 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

gott

Svar: super smarrigt!
AngelicasVärld

#3 - Cherie

Härligt med idrottsintresserade barn :) Hoppas min tjej också hittar någon idrott till hösten som hon vill utöva :)

Svar: Ja det är ju så viktigt att dom hittar det som är deras...som dom gillar och vill lägga tid på. Jag kan inte få in min son från fotbollsplanen å det är ett gott tecken!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!