Körsbärsblom

Inlägget är ett reklamsamarbete med Richmond & Finch

 

 

 

Todeloo vänner

 

Ja då är jag redo att möta våren...ett nytt mobilskal med körsbärsblom från Richmond & Finch, en ny rosa blus, smycken i roséguld, snygga solisar på näsan och ett snygg-snyggt läppstift - en perfekt vår outfit!

 

 

 

Men vänner vad säger vi om mitt snygg-snygga nya mobilskal med körsbärsblommor från Richmond & Finch – vist är det VACKERT. Det ger verkligen en föraning om vår å får mig att tänka på alla blommande körsbärsträd i Kungsträdgården. Det där rosa å vackra små blommorna som kommer med våren och får hela Kungsträdgåren att glöda under någon vecka eller två – tänk snart är den tiden här!! Jag längtar verkligen! 

 

Men till dess att Kungsträdgården står i blom får jag nöja mig med att ha körsbärsblommor på mobilen…vill även du ha en föraning om vår så får du med koden Angelica20 hela 20% rabatt på hela Richmond & Finch kollektion av mobilskal. Det finns verkligen så många fina att välja mellan å det finns för de flesta mobilmodeller – så passa på att vårpimpa din mobil!

 

 

 

Vänner onsdagkväll å ni som hänger här vet vad det betyder…jepp – Me time framför Greys Anatomy!

Tjohoo!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!