Hemmagjort mandelsmör

Jag är ju fortfarande i London på jobb men jag tänkte att undertiden jag är här och är inlåst i ett konferensrum och jobbar så ska ni få ett super tips på ett jätte gott mellis! Bra va!

 

 

Något som är ett toppen bra mellis då det både är nyttigt och innehåller allt man behöver efter träning är riskakor med hemmagjort mandelsmör och banan – det är verkligen såååå smarrigt! Jag har tidigare köpt mandelsmör på stormarknaden men det är ganska dyrt…så efter lite googlande så hittade jag ett enkelt och bra recept som jag rörde ihop här om dagen – å oj så smaskigt det blev!

 
 
 
 
 
 

Todeloo vänner

 

Ja melliset ovan kanske inte ser så mycket ut för världen men det är verkligen super gott, speciellt om man äter det tillsammans med en god smoothie, färskpressad jos eller kanske tom med en kokos kaffe  – oj så gott det är! En favvo här hemma!

 

Denna gång så använde jag hemmagjort mandelsmör…det är faktiskt så mycket lättare att göra än vad man tror…har du bara en bra mixer så kan du enkelt röra ihop detta själv!

 

 

 
 

Du behöver:

3dl hel mandel

4 nypor flingsalt

½ dl rapsolja

Gör så här:

Häll mandlar, salt och rapolja i en matberedare, låt mixern gå några minuter tills du fått till en krämig konsistens. Häll upp i en ren glasburk och förvara i kylen.

Enkelt va!

#1 - Mirre - Sweetwords

Oh så gott

Svar: Ja super smarrigt!
AngelicasVärld

#2 - Pillan

Jag älskar verkligen olika nötsmör men har aldrig provat att göra själv....
Tack för tips och jag ska självklart prova detta

Kram P

Svar: Ja men prova! Så gott!!
AngelicasVärld

#3 - k

Tack för receptet på detta. Är ju lite väl dyrt i affären med mandelsmör i vanliga fall.

Svar: Ja det kan jag hålla med om! Hoppas det smakar!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!