Hello Monday

Då var det måndag igen - en underbar helg är över och en arbetsvecka ligger framför oss. Nedan har ni en måndagspeppad bloggerska! Det är ju inflyttning i vårt nya kontor idag å jag är så spänd! Efter att ha bott i tillfälliga lokaler i över 6 månader så flyttar vi idag in! Wihooo !!
 
 
 
 
Annonslänkar
 
Jeans HÄR, Blus gammal från HM, Kofta Busnel HÄR, Skärp LV, Smycken Hermes, Marc Jacobs och Edblad
 
 
 
Tjingeling finaste måndagsbloggisar!
 
Hoppas att ni alla haft en bra helg å är redo för Måndag igen. Jag är iaf vrålpeppad på ny vecka - måndagar känns alltid så bra, som en nystart! På det så är det ju vårdagjämning idag och dagarna blir äntligen längre än nätterna och vi får mer tid att tanka D-vitamin efrter den mörka vintern. YAY!! Våren är verkligen på väg! 
 
Men vänner måndag å det är dags att hoppa in i den lilla vita bilen och styra mot kontoret! 
 
Vi ses senare igen!
Tjingeling så länge!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!