Hej Fredag du är välkommen

Hello FRIDAY – I think I love you!!

 

Men så skönt med fredag…eller vad säger ni vänner. Visst känns det skönt! Sista arbetsdagen på veckan och en hel helg framför oss…efter den här veckan då jag flängt å fart så måste jag säga att det känns skönt med helg på ingång!

 

 

 

 

 

Ovan har ni dagens fredagsbloggerska – dagen till ära i klänning som är fyndad HÄR (annonslänk) och med snygg snygga gråa dressadd kavajen över Kavajen är hemklickad HÄR  – En snygg och klassisk fredagsoutfit! Me Like!

 

Todeloo fredagsfiningar !!

 

Fredag…LOVELY !!

 

Här hemma har faktiskt fredagsfeelingen varit på topp denna morgon. Det är säkert en kombo av en vecka som inte varit som den brukar å på det att våren är på ingång å att man bara vill vara ledig och njuta. Hur som helst så har det sippats kaffe, pratats och skrattats denna morgon å det är ju det ultimata sättet att starta vilken dag som helst…sen när man får en sådan start på en fredag så är det ju bara helt fantastiskt!

 

NU ska jag strax ta å hoppa in i den lilla vita bilen, styra mot kontoret för en sista gång…eller till kontoret kommer jag fortsätta åka MEN på måndag så flyttar vi äntligen från vårt tillfälliga kontor in i helt nyrenoverade lokaler å det känns så spännande – men först FREDAG å sen helg!

 

Tjingeling så länge!

#1 - Lisa

Så fin klänning! Trevlig helg!

Svar: Tack snälla å tack det samma !
AngelicasVärld

#2 - Anonym

Hallå snygging!
Bästa dagen :) Å nu är jag ledig på fredag, kanske ett längre tag så det känns skönt att landa lite.. Å då blir ju fredagar extra härliga :)
Idag har en kompis varit här och vi har ätit VÄRSTA härligaste frukosten :) Bra sätt att starat helgen så!
Ha en finfin helg!
Kraaaam Anna

Svar: Låter ju som en super dag!
AngelicasVärld

#3 - Ekenäsliv

Å nej... det försvann...
Haj snygging!
Ja, jag är ju nu ledig på fredagar och blir så kanske ett tag framöver, så det känns skönt.
Har haft en älskad vän på frukost här idag, huuur mysigt som helst!
Ha en fin fin helg nu!
Kraaam Anna

Svar: Mysigt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!