Heels off

Fredagkväll, jobbklackarna är avsparkade, en massa ljus är tända, fredagsbuketten är på plats och en sval flaska rosa bubbel är framplockad - Välkommen helg!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Hoppas ni mår fint! Trots stormvindar så har det kännts lite som vår idag...det där solskenet är ju fantastiskt! Har ni haft solsken där ni bor? Om inte så hoppas jag att ni har sol i sinnet denna fredag - för det har jag! Men visst är det härligt med det här ljuset som är ute. Jag älskar det...de där första riktiga vårkänslan som drabbade mig idag när jag tog mig hemmåt från kontoret. Barmarken och grusljudet under skorna och den där härliga solen som gjorde att man fick dra på sig solisarna när man hoppade in i bilen - visst är det bra härligt! Tänk att vi redan är halvägs in i Mars...snart är den där riktiga våren här - hur lovely är inte det när man tänker efter !!
 
 
Men vänner - då har vi helg och sol i sinnet…härligt! Efter den här veckan med allt vad det inneburit så känns det riktigt underbart med helg. Idag blir det inte många knop...takeout middag och soffmys på det. Känns som ett bra avslut på denna vecka!
 
 
 
 
 
Önskar er en fab fredagkväll så syns vi senare...nu har maken poppat den där flaskan på bilden och kom med ett glas till mig så det är bubbel dags!
 
 
Happy Friday 
 
 
 Pssst - ni vet väl att ni på ett lätt sätt kan visa att ni gillar det ni läser genom att trycka på det lilla hjärtat här nedan...
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!