GRATTIS Bloggen 5 år

Tänk att den 18 mars 2012 så skrev jag mitt första inlägg här i AngelicasVärld…från början så var detta bara en liten dagbok för mig och de nära mig…lite dokumentation från vardagen. Med åren så har kärleken till skrivandet och fotograferandet – ja och sättet jag via bloggen får utrycka mig och min kreativa ådra vuxit sig starkare och idag är bloggen helt klart en viktig del i mitt liv.

 

Idag firar AngelicasVärld 5 år

H U R R A    H U R R A

 

Dagen till ära så ska faktiskt jag ta med mig min make ut på dejt…vi ska strosa på stan, shoppa, unna oss lite extra, äta gott och faktiskt gå på bio – känns som en bra plan för denna härliga lördag…men först FRUKOST å jag måste tipsa er om en så god jos jag köpte på stormarknaden sist när man hade provsmakning där - Godmorgons jos med Apelsin och Grapefrukt - såååå god och frisk! Perfekt till morgonens goda smörgås som också är en nyhet jag blev pålurad på stormarknaden -Göteborgs fröknäcke. 

MUMS

 

 

 

Tjingeling så länge

 

 

#1 - Jeanette

Grattis till 5 år :) Vilken härlig lördag ni ska ha.

Svar: TACK snälla! Å lördagen blev sååå härlig!
AngelicasVärld

#2 - nodaysoff.blogg.se

Grattis📝 🎈🎉

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!