Godmorgon torsdag

Efter att ha varit på resandefot och ha jobbat i 180 så var det väldigt skönt att komma hem igår kväll (om än väldigt sent). Efter att ha varit uppe och pussat lite på sussande barn så kröp jag sen ner i sängen bredvid en lakansvarm Tomas – sååå härligt.

 

Det har varit SUPER bra att vara borta, jag har lärt mig massor, haft givande möten och kommit vidare i det projekt jag leder…MEN lyckan att få komma hem den är helt obeskrivlig!

 

 

 

Annonslänkar

Jeans HÄR, Skjorta gammal från HM, kavj HÄR Skärp Louis Vuitton

 

 

Todeloo vänner

 

Då har vi torsdagmorgon och slutet på arbetsveckan är nära…bara nedförsbacke mot helgen kvar och efter den intensiva starten på denna vecka så känns det skönt att det snart är helg! Denna morgon började med en lite längre sovmorgon där jag fick sova till 7 (!!) en god kaffe och kramar med barnen å så härligt. Nu är dock kavajen på igen, gymväskan är också packad så det är tillbaka till vardagen igen – jag måste säga att jag gillart!

 

 

 

Ta hand om er vänner så syns vi senare !!

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!