Godmorgon söndag!

Igår blev det ju våfflor till frukost så smarrigt...idag dukar vi upp med goda smörgåsar, kaffe och jos. En favorit här hemma (för mig iaf) är Berry Ginger Dream från GodMorgon - Super smarrig!! Barnen dricker vanlig eko apelsin jos och äter morgn yoggi!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja Söndag morgon och jag har sovit så gott i natt...vaknade å kände mig utvilad och glad. Idag fick jag ligga kvar i sängen trots att jag var vaken å bästa Tomas gick upp, serverade mig en kaffe i sängen och dukade sen fram en dunder frukost. Så mysigt! Ett toppen sätt att starta dagen!
 
Nu är frukosten i magen och jag ska ta mig iväg för att hämta ut ett paket...jag har beställt lite nya våriga kläder som jag hoppas passar och kan förgylla min vårgarderob lite. Efter det så väntar en PW i solen, fotbollsträning för lilleman, en tur på racern för Tomas - så en vanlig söndag  helt enkelt!
 
 
 
 
Vänner ta hand om er så syns vi senare igen!
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!