Godmorgon Fredag!

Godmorgon vänner !! FREDAG…Hur härligt känns inte det!! Nedan har ni en fredagspeppad bloggerska som är riktigt redo för helg!

 

 

 

 

Tröja gammal från HM, skinnkjolen (fusk) är dock ny och finns HÄR (adlink) för endast 279 kr – ett fynd om jag får säga det själv!

 

 

Todeloo finingar!

 

FREDAG, jag måste säga att jag gillart! Den här veckan har iofs gått otroligt fort det var måndag å så vips var det fredag igen å det gillas ju iofs…jag får dock lite lätt ångest över att tiden går så jäkla fort…känns som om jag inte riktigt hinner med.

 

Anyway, FREDAG – den här fredagen kommer spenderas på kontoret i vanlig ordning. Full fart med Workshops och möten hela dagen så denna dag kommer nog också bara säga poff så är den över. Fredagkvällen kommer dock spenderas i en idrottshall tillsammans med vår egna lilla Zlatan – det väntas fotbollsmatcher från kl 17:30 – kl 20:00 å är man fotbollsmorsa så är det bara att gilla läget och spendera fredagkvällen i en idrottshall hejandes på världens finaste killar.

 

Ja vänner – där har ni min fredag – vad har ni för er denna dag? Berätta gärna det är så kul när ni lämnar en rad i kommentarsfältet!

 

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!