Frenchie och Fredag

Vet ni vad, jag har FREDAG idag! Hur härligt är inte det!! Ikväll efter jobbet åker nämligen jag och Tomas norröver för en långhelg med skidåkning! Denna gång blir det utför och det känns skönt då det i vinter varit mest långfärdsskidor iom vasaloppet som vi körde för en månad sen
 
 
 
 
 
 
 
Godmorgon vänner!
 
Ja ovan har ni en "fredags-peppig" bloggerska i snyggaste nya tröjan med en fralla eller en frenchie som rasen också kallas på tröjan - visst är den söt! Jag är vrål nöjd med detta inköp! En snygg tröja med en twist - lovely! För er som undrar så är tröjan inköpt HÄR och kostar ynka 249 kr - ett fynd enligt mig!
 
Nä vänner, nu är bilen packad med skidor, pjäxor, kläder och allt annat man kan behöva när man ska iväg på skidsemester. Nu väntar en dag med MASSOR att göra på jobbet men sen styr bilen mot fjällen - som jag längtar! 
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare!
 
 
 
#1 - Eken%E4sliv

Ha det underbart och kör försiktigt! <3
Kram Anna

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!