FREDAG = Bubbel, blommor och tillsammanstid

Ja fredagar är till för att dricka bubbel, njuta av nya snittblommor, god mat och tillsammans-tid med de man har sig närmast…så det är precis vad vi har gjort och kommer fortsätta göra i vår lilla villa – LOVELY!

 

 

 

 

Todeloo vänner - Fredagkväll å jag älskart! 

 

Här hemma är den där obligatoriska fredags-tacon i magen och vi dukar nu fram lite bubbel och jordgubbar till oss vuxna medans barnen tagit med sig chips och läsk upp på ovanvåningen...det där med att sitta i soffan tillsammans med mamma och pappa för att se premiären av "Sommaren med släkten" är tydligen löjligt...istället så försvinner dom upp på ovanvåningen och streamar en film, chattar med kompisar på mobilen och bara hänger. Jag är dock glad att dom alla tre fortfarande är hemma om kvällen men det är inte många år kvar tills vi får sitta hemma och bita på naglarna medans dom är ute på krogen å ränner...GALET...hur/när blev jag tonårsmamma...jag är ju fortfarande bara 25 !!!

 

Men vänner...bubblet är upphällt och jordgubbarna är framplockade så jag ska ta å sätta mig tillrätta bredvid Tomas i soffan och skåla in helgen på riktigt! 

 

Tjingeling så länge!

 

 
 
 
 
#1 - Anonym

Härligt med fredag, här blev det inte bubbel men väl jordgubbar. Ha en fin helg, kram Suss

Svar: låter sååå härligt!
AngelicasVärld

#2 - Anita

Så fint :D

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!