För att han älskar AIK å för att jag älskar honom...

Ibland springer man av en slump på saker som bara skriker köp mig!! Oftast så är det inredningsdetaljer, kläder, väskor eller skor…men här för några veckor sen så fick jag det där ha-begäret på något helt annat. Nämligen en vacker träbox med sex vinflaskor…

 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Min make är ju AIK:are ut i fingerspetsarna…han är inte den som står på ”norra stå” och med AIK halsduken runt halsen och en folköl i handen men han har ALLTID fullkoll på AIK, hur det går i alla matcher (både hockey och fotboll) å går någon gång per säsong på match. På det så är han ju en vinkonnässör som älskar gott vin och historian kring de där ljuva druvorna.

 

Så när jag hittade den vackra trälådan med Kurre Hamrins vinkollektion så var jag tvungen att köpa den och överraska Tomas. Vin kollektionen finns i en begränsad på 1891 st (samma som årtalet då klubben AIK startade) och innehåller 6 viner som representerar Hamrin och hans karriär.

 

 
 

 

En perfekt present till en AIK älskare och vinkonnässör å ni må tro att han blev glad när denna låda kom hem...ni ska vi bara hitta rätt tillfälle för att öppna den där första flaskan!

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!