Ett gott glas vitt och på spåret på tv

Ja då har vi fredagkväll…även om dagen spenderats vid hemma kontoret så känns det skönt att få slå ihop datorn och ta helg. Det där fredagslugnet som infinner sig är ju magiskt – älskart!

.

 
 

.

Nä jag kunde inte hålla mig...har klickat hem den stora varianten av kruka från Holmegaards DWL serie (finns HÄR adlink). ÄLSKAR hela den serien så fin. Så nu står den fina krukan på vardagsrummet full med härligt krispiga tulpaner och sprider mysig fredagsfeeling. Bredvid står en klassiker...season ljusstaken från Georg Jensen (finns HÄR adlink) - ytterligare en favorit här hemma!

.

.

Tjingeling finaste ni

 

 

 

.

Ja här sitter jag med ett glas gott vitt, lite fredagsgottis, ur högtalaren strömmar härlig musik, en massa ljus är tända och ja…en brasa sprakar – fredag när den är som bäst här hemma i vår lilla villa.

.

 

.

Jag ska snart dra igång middagen och idag så valde barnen Cesar Sallad med vitlöksbröd till fredags middag och det tackar man ju inte nej till. Den där fredags tacosen har man ju gjort så många fredagar så att äta något annat är ju uppskattat - det där med lättare middag kan iofs ha att göra med att vi åt Pizza Hut Buffé till lunch å att dom inte är sådär vrålhungriga på middag. Då passar ju en sallad perfekt!

.

Ikväll blir det sen soffan, lite härligt fredagsmys och På Spåret på tvn. Ja, jag kanske har blivit lite gammal - men jag gillar det programmet. Tycker om de kluriga frågorna å älskar att få hänga med å se om man kan svara rätt...pensionärs varning - jag vet...*skrattar*

.

Så fredag, ett glas gott, tända ljus, fredagsnittisar och på spåret – där har ni min fredagkväll å jag älskart!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!