En vårfin mobil

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Richmond & Finch

 

Jag är ju en sådan person som roterar runt mina handväskor och byter ofta efter säsong, kläder och väder…det samma gäller min mobil! Där byter jag också ofta skal för att den ska passa min outfit eller för att det ska passa väskan jag har för stunden – galet jag vet men det är ju de där små detaljerna som gör det! 

 

 

 

Todeloo vänner

 

Nu är iaf mobilen lite lätt vårpimpad med ett nytt skal från Richmond & Finch SS17 kollektion och jag kan inte vara mer än nöjd…jag har dock även klickat hem DETTA skal som ska komma i lådan snart…känns som ett perfekt skal när vi närmar oss våren. Men tills dess så får DETTA nya skal klä mobilen.

 

Vill även du klicka hem ett nytt mobilskal så får du 20% rabatt på hela Richmond & Finch sortiment med koden angelicasvarld20 – super bra ju!!

 

 

 

Happy shopping vänner!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!