En måndags detaljer

Då vaknar vi upp till en härlig och solig måndag - fantastiskt! Jag gillar ju måndagar men när solen skiner så känns det ju ännu bättre! Nedan har ni dagens bloggerska i en snygg-snygg ny tröja - jag gillar verkligen de där knyt detaljerna på tröjan!! Så snyggt!
 
 
 
 
 
Annonslänkar
Tröja Här, Väska Här, Skjorta HÄR, 
 
 
Todeloo vänner!
 
Men hur fin är inte tröjan...jag gillar verkligen den där Casual stilen men att det ändå ser dressat ut. En lagom office outfit. Sen att tröjan är i vårens hetaste färg rosa - lovely! Ja å till min blå nya väska från Ralph Lauren så blir det ju en vår-kombo av rang...eller vad säger ni? Jag tror även att tröjan med skjortan utanför så där kan matchas snyggt med min pennkjol i skinn eller ett par strama svarta byxor för en med strikt look...men måndag å vi kör lite lagom casual idag med jeans som är upprullade i vid anklarna och till det ett par custom made adidas -känns bra!
 
Ja men då kör vi måndag då!! Det är dags för mig att hoppa in i den vita bilen och styra mot kontoret! Ny vecka, nya möjligheter...ja å på det så är det kort vecka för mig då vi ska iväg på äventyr i slutet av veckan. LOVELY!!
 
Måndag - Let's Do This!
 
 
 
 
#1 - norrbotten emma

Så snyggt! =)
Älskar färgen på väskan också!


ha en fin måndag

#3 - Ekenäsliv

Supersnygg och superfräsch - as always!
Kram Anna

#4 - PIllan

Stort Gilla på den tröjan!! Älskar färger och detaljerna <3

Här har vi tyvärr storm idag med massor med nedrivna träd över järnväg och vägar....blä för blåst..

Kram P

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!