Earth Hour 2017

Idag, lördag den 25:e mars klockan 20.30-21.30 tar världen ställning för planeten under WWF Earth Hour – världens största miljömanifestation. Här hemma släcker vi ner redan nu och myser med tända ljus...hoppas även du är med på denna manifestation för att uppmana makthavarna att ta krafttag för klimatet!!
 
 
 
 
 Annonslänkar
Vas Kähler HÄR, Ljusstakar från Kähler i olika storlekar och färger HÄR
 
 
Todeloo vänner!
 
Vilken härlig lördag vi haft!! Sol och vårfeeling...jag älskart! Här hemma så har vi varit igång hela dagen! Jag har putsat alla fönster i huset, rensat i alla odlingslådor och planteringar, sopat av altanen och krattat löv. Tomas har varit iväg på vår stora återvinningsstation i två vändor föra att få iväg en massa skräp som stått i garaget allt för länge. Ja å på det så har vi även fått utemöblerna på plats - en produktiv å väldigt härlig lördag! Så härligt!!
 
 
 
 
 
Nu har vi dock lördagkväll och en så smarrig grillmiddag är i magen så nu bäddar vi ner oss i soffan för lite härligt mys...alla lampor i huset är släckta och vi firar Earth Hour...ett enkelt sätt att visa att miljön är viktig!! Å ni vet ju vad man säger...ingen kan göra allt men alla kan göra något. Så försök återvinn så mycket ni kan och har möjlighet till. Panta flaskor, lämna tidningar och kartonger på återvinningen...ja tom de där ljuskopparna till värmeljusen går att återvinna....gör det du kan, allt är bättre än inget - ja å släck alla lampor nu kl 20:30 och en timme frammåt.
 
Vänner ta hand om er så syns vi imorgon igen!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!