Det blev en krans till dörren...

I går fick jag ett litet ryck..  Solen, den blå himlen och vårfeelingen som kom med den fick mig att vilja vår-piffa ute på tomten...jag krattade, tog bort den gamla ljungen som var planterad i krukorna och fick ner lite härliga lökväxter i krukorna vid entren istället. Jag passade även på att binda till en härlig lite vårig krans till dörren...jag tycker ju att allt sånt där pysslande är så roligt. Det är lite som meditation för mig att få sitta å pyssla å fixa...sen när resultatet blir så här fint så kan man ju inte bli annat än glad!
 
 
 
 
 
 
Todeloo finingar!
 
Ja va säger ni, vist vart kransen fin! Lite sådär spretig å härlig precis så som jag gillar - sen så kommer den ju bara bli vackrare med tiden då de små lökväxterna (pärlhyacint och små påskliljor) slår ut...Lovely!
 
Det där med att binda egna dörrkranser är lättare än man kan tro och endast fantasin sätter gränserna. Vill man har inspiration så finns det ju MASSOR på nätet...sen när man väl hittat något man gillar så är det bara att sätta igång och skapa. Självklart ska jag försöka beskriva hur jag fick till kransen ovan!
 
 
Detta på bilden nedan anävnde jag för att binda ihop denna krans.
 
Påskris, eukalyptusblad, urblåsta vaktel ägg, mossa, lökväxter, bindtråd, ståltråd, hampasnöre, säckatör, sax och limpistol
 
 
 
Jag började med att försöka forma riset till den formen jag ville ha och fäste med ståltråd. Jag valde en med "ruffsig" krans stomme denna gång.
 
 
 
 
Med lite tunnare bindtråd fäste jag sen eukalyptys blad och mossa...
 
 
 
 
När mossan och bladen var på plats så fäste jag några lökväxter med samma tunna bindtråd
 
 
 
 
Sen så gick jag på med limpistolen och limmade dit några vaktel ägg innan jag sen kände mig nöjd och hängde den på dörren.
 
 
 
 
Jag är så nöjd med resultatet å det sänder en så välkomnande feeling vid entren att ha en vacker dörrkrans och lite fina planteringar -  ja å sen så den där extra känslan av vår som det sprider!
 
Happy!
 
 
#1 - Petra

Vilken underbar krans superfin ju💞Kramar

Svar: TACK snälla! Är faktiskt riktig nöjd själv!
AngelicasVärld

#2 - Lisa

Jag plockade ner min vinterkrans i går så nu är det tomat på dörren. 😬 kan dock inte pyssla själv så jag hoppas på att kunna köpa mej något nytt att hänga dit! 😇 din krans blev verkligen fin!

Svar: TACK snälla! Är faktiskt riktig nöjd själv!
AngelicasVärld

#3 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så fint

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#4 - PIllan

Så himla fin krans! Älskar vårpyssel, påsk och typ pärlhyacinter!

Kram P

Svar: TACK snälla! Är faktiskt riktig nöjd själv!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!