Då laddar vi för MELLO å final

Lördagkvväll och vi laddar upp för Mello här hemma i vår lilla villa. En god middag är i magen, massa snarr är framplockat så vi är redo! 
 
 
 
 
 
 
Bricka fynd för 79 kr från Rusta, ljusstakar finns HÄR  (Adlink) i olika storlekar och färger, godisskål HÄR (adlink) Vas Stubben från Svenskt tenn
 
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
 
 
Är ni laddade för Mello final?
Vem tror ni vinner??
 
 
Vi är laddade å vi har tippat vinnare här hemma och vi tror så här:
 
Tomas - Jon Henrik
Theoodre - Robin Bengtsson
Olliwer - Nano
Mikaela - Nano 
 
Jag hoppas på Robin Bengtsson 
 
Det ska bli kul å se vem som vinner...jag vet att Mariette är favorit och tippad att vinna hela konkarongen, jag gillade både henne och hennes nummer - riktigt snyggt MEN enligt mig så är Robin Bengtsson bättre det är ett bättre nummer å jag tror att den låten skulle gå bättre i europa. Jag kan ha fel men vi får helt enkelt sitta bänkade å se hur det går!
 
 
Anyway - En UNDERBAR Lördag där vi äntligen fått känna solens strålar värma sådär vårlikt är över, en super smarrig middag är i magen (Theodore lagade smarriga hamburgare på högrev - MUMS) så nu blir det soffan och Mello  - en bättre lördag helt enkelt!
 
Tjingeling så länge!
 
 
#1 - JUNITJEJ

Så fina ljusstakar!

Svar: TACK snälla...dom är favvosar!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!