Boendeekonomi - REKLAM

Inlägget är REKLAM i samarbete med SBAB

 

Vad tänker du på när du hör ordet

BOENDEEKONOMI ??

 

Själv så tycker jag att det känns trist och tråkigt – för mig så är boendeekonomi lån, amortering, ränta, lagfart och pantbrev…ja trist och dyrt! Det är INTE roligt att prata om boendeekonomi och vad saker kostar, att ha ångest över om man får lån, om  man har råd att köpa hus eller lägenhet – jag tillhör helt enkelt en av de där i SIFOs undersökning som tycker att Boendeekonomi är TRIST.

 

Erik Haag har fått uppdraget att göra det här med boendeekonomi roligt, så pass att han tillsammans med SBAB ska sätta upp en Jättkul humorshow i Globen i november i år…en show om Boendeekonomi – GALET – Kan det ens bli roligt?? Det är inte bara jag som tvekar, tom Erik Haag som ska hålla i showen tvekar!! Du kan följa Eriks lätt ångestladdade resa fram till denna Jätte Roliga humorshow om Boendeekonomi i en webbserie på SBABs hemsida men det första avsnittet kan du se nedan redan nu!

 

Inlägget är REKLAM i samarbete med SBAB

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!