Att drömma sig tillbaka till Paris

Förra våren var ju jag och Tomas en weekend i Paris, vi strosade på Champs Elysees åt macarons på Laduree, matade duvorna vid Notredam och bara njöt av våren - en UNDERBAR resa å jag vill mer än gärna åka tillbaka... Det är något speciellt det där att få komma iväg själva, rå om varandra och relationen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men det är ju något helt annorlunda med att resa privat och resa i jobbet...jag är ju i London nu och våren har helt klart kommit hit! Idag har vi haft upp till 19 grader varmt (!!) sol och fantastiskt väder MEN jag har suttit instängd i ett mötesrum heeela dagen! Jag har inte hunnit strosa i solen en endaste minut, inte tittat i en butik, inte druckit ett glas gott i solen... Lite tråkigt när man ändå är i en sådan härlig stad - men så är det när man är iväg å jobbar.
 
Imorgon väntar en liknande dag som idag innan vi (jag och min kollega) vid 18 tiden (lokal tid) hoppar på flyget hem till Stockholm igen...jag får väl hoppas på att våren kommit lite mer än när vi åkte och att de där varma vindarna följer med hem i packningen! Hoppas kan man ju alltid! eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Jennie-Lie

Wow vilken fin blogg du har =) Kul att hitta hit!

Svar: TACK snälla! Kul att du hittat hit!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!