10 frågor och 10 svar

Om du skulle byta stad att bo i, vart skulle du flytta då?

Oj – svårt…jag älskar ju Stockholm och Sverige, jag trivs så bra här. Jag har hela min familj här, mina vänner mitt liv…så…Nä jag VILL INTE flytta! Ja älskar ju att komma hem till vår lilla villa när jag varit ute och rest…

 

Vad är det läskigaste du vet?

Det läskigaste…jag är lite mörkrädd. Speciellt när jag är hemma själv, jag tycker inte om det. Jag kan säga att det går fort när jag ska i säng…stänga av TVn, av med lamporna och sen så springer in i sovrumet och hoppar ner i sängen…skrattar – kanske inte det läskigaste jag vet men lite läbbigt är det allt!

 

Varför är du grym?

För att jag är jag…jag jobbar hårt, vårdar min relation min fina make, jag uppfostrar tre underbara barn, är klassförälder, lag mamma, stall mamma och mamma-taxi. Jag försöker ta han om min kropp och tränar regelbundet - jag vet att jag presterar bättre om kroppen orkar mer. Jag tar för mig i livet och vet att inget kommer gratis – allt är en fråga om inställning – och hårt arbete! Jag säger vad jag tycker och känner…sen så försöker jag ha en positiv attityd till livet och sprida så mycket kärlek som det går omkring mig!

 

Vad är alltid snyggt även då modet förändras?

Ett par välsittande jeans, en kavaj och ett par klackar kommer aldrig gå ur tiden – så klassiskt och snyggt!

 

 

 

 

Om du fick leva om en dag i ditt liv, vilken väljer du och varför?

Min och Tomas bröllopsdag – så mycket kärlek!

 

 

 

Vad är din största materiella önskan?

Största materiella önskan…svårt…jag har flera snygg-snygga väskor som står på önskelistan, en fin ny klocka kanske en Rolex eller en Omega, det skulle inte sitta helt fel…eller ett större hus…ja det får det nog vara – ett större hus med en stor matsal, ett extra vardagsrum till barnen och en stooor WIC…och gärna en större tomt med uppvärmd pool – man fick ju drömma heller hur!

 

Har du det stökigt hemma?

Nej – det mesta ligger på sin plats…jag vill kunna öppna dörren och släppa in vem som helst när som helst. Sen så lever jag ju med Tomas som är lite pedantisk av sig å då hålls det oftast undan ganska bra :)

 

Vart vill du resa?

Jag vill resa till flera ställen…Gärna en shopping resa till New York med Tomas, en solsemester med familjen – Mexico skulle vara härligt. Sen så drömmer jag ju om att få ”pumpa puder”....att få åka helikopter upp å sen åka i lössnö ner!

 

 

 

Vatten, vin eller mjölk?

Vatten och gärna helt vanligt kallt kranvatten – så gott! Annars gärna vin… mjölk gillar jag inte att dricka som det är utan har det bara i kaffet.

 

Vilken tv-serie kan du tänka dig att se om? Twin Peaks, Robinson säsong ett eller Beverly Hills ??

Jag var ju i mina ”unga år” ett stort fan av Beverly Hills…att se om den serien vore kanske nått

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!