Torsdagsträning och cykelfix

Torsdagkväll och jag har precis kommit in efter ett skönt pass i spåret...dessa härliga varmare kvällar är ju som gjorda för en tur i spåret! Älskart! Jag mår verkligen så bra när jag rör på mig å att få den där timmen själv är fantastisk och nästan lite meditativ för mig. Det är min tid att andas när allt annat går i 110 km/h -  å jag är så tacksam att jag kan komma ut å få den tiden att sortera tankar, andas och finna lugnet igen.
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Ja då har vi torsdagkväll...medans jag var ute i spåret så rörde Tomas ihop en smaskig pasta...han behöver ju fylla på med kolhydrater inför Vätternrundan å jag tackar inte nej till en smarrig pasta. Gott gott!!  Jag blev serverad en smaskig sås med scampi, spenat, vitlök körsbärstomater och lite persilja - ja å pasta till förståss - verkligen sååå gott!! Han kan han min make! 
 
 
Vi åker ju ner mot Motala imorgon eftermiddag och det är lite smått å gott med racern som ska fixas så nu medans jag sitter i soffan och latar mig är Tomas ute i garaget och donar å har sig. Extra reflexer ska på hjulen, samma med extralampa fram på cykeln - detta för att Tomas startar mitt i natten och behöver synas ordentligt...ja sen så ska även ramväskan på hojen - den har man all "mat" man ska äta under loppet (en massa enervit gel)...ja å så ska sadelväskan gås igenom så man har en extra slang, kolsyrepatroner å så om man skulle få punka (vilket vi hoppas att han slipper!!). Sen så ska växlar ses över, cykeln ska tvättas å göras snygg så att den är redo för 30 mil runt Vättern! 
 
 
Jag är faktiskt lite smått avis på honom...jag vill också cykla! Det är inte det att jag är sugen på att göra en Vätternrunda igen men just den där känslan av att köra ett lopp...kicken man får när starten går å man drar iväg och sen känslan av glädje närman går i mål - den är ju oslagbar! Men nu denna gång så får jag följa med som första hejjarklack - inte så illa det heller! Jag får ju iaf känna på atmosfären i Motala å den är fantastisk under Vättern-veckan!
 
 
Ja men vänner - där har ni vår kväll...träning, kolhydratladdning och cykelfix - en ganska bra kväll om jag får säga det själv!
 
 
 
 
 
 
#1 - Helen

Håller med dej, sååå härligt! Jag sprang G-varvet i maj , blev så glad att knätt höll och gjorde P.B i år :) likadant styrketräning mår jag så bra av. Ha en här helg Angelica ♡ kram

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!