Sommarlov – Läslov ?

Inlägget är ett reklamsamarbete med Nextory

 

Sommaren och sommarlovet är här…något som alla lärare säger inför sommarlovet är att dom vill att eleverna ska läsa böcker under lovet. Det brukar låta något i stil med ”Läs gärna 20 minuter varje dag” å så sa även våra barns fröknar...men svaret från 13:åringen var klockrent

 

Theodore 13 år

”Mamma vi har sommarlov, då måste jag väl få göra som jag vill, jag tänker inte läsa varje dag! Jag lyssnar heldre på en podcast eller ljudbok”

 

Självklart får han göra som han vill! 

 

Hur man väljer att konsumera böcker är inte det viktigaste…det viktigaste är att man just konsumerar böcker. Det bästa är att via NEXTORY har både möjligheten att läsa och lyssna i sin app – det är som böckernas egna spotify och det finns så många titlar att man tom har svårt att välja. 

 

 Å vet ni vad –  jag har faktiskt möjligheten att tillsammans med NEXTORY ge er hela 30 dagar av fri lyssning och läsning helt utan bindningstid - ange bara koden Angelica eller klicka in dig HÄR så kommer du direkt till erbjudandet. Du kommer behöva ange ett kontortsnr när du signar upp för att prova på tjänsten men känner du sen efter dina 30 dagar att du inte vill fortätta så går du bara in och avslutar tjänsten så har inte en krona dragits från ditt konto – HUR BRA! 

 

 Det är klart att jag önskar att mina barn ska älska böcker på samma sätt som jag gör, hur dom sen väljer att konsumera dem är helt fritt…man kan läsa vanlig bok, man kan läsa bok på iPaden/iPhonen eller så kan man välja att lyssna på ljudbok…ja å efter att jag sa att dom fick välja helt själv hur dom konsumerar sina böcker så kommer jag hem till detta. Först så var jag redo att skälla ut dom för att dom som ALLTID sitter med mobilerna i händerna men när dom visade vad dom gjorde...lyssnade och läste böcker så blev jag så glad! Sommarlov är läslov men på ett mer modernt sätt via en app och tjänsten NEXTORY !! 

 

LYCKA!! 

 

Ja å visst ser det härligt ut!! 

 

 
 
 
 
 
 
#1 - Carro

Ser jättemysigt ut! :)

Svar: Ja eller hur!!
AngelicasVärld

#2 - Anna

Ja läsa är härligt! Är en periodare och läser mycket på sommaren. Har inte kommit igång än, men snart så.. :) Ska absolut testa Nextory! Tack!

Svar: Ja men gör det!
AngelicasVärld

#3 - elin

Ser super mysigt ut!<3

Svar: Ja eller hur
AngelicasVärld

#4 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Läsa är så bra och viktigt. Mina barn är glassomaner så denna sommaren har jag infört 30 minuter läsning mot dagens första glass. De kan få fler glassar sedan om det faller sig så. De gillar utmaningen.

Svar: Ja alltid bra att läsa å kul med glass-utmaningen!!
AngelicasVärld

#5 - Tove

Åh vad intressant!!

#6 - Maria Björkman

Ser fullständigt underbart ut! Jag lyssnar gärna på böcker när jag promenerar, men om jag unnar mig att ligga eller sitta så här skönt vill jag nog gärna ha en gammaldags "riktig" bok i mina händer. Men att alternativet finns för såna som t.ex. dina kids, är ju toppen. Kanske ändå ska pröva en månad i sommar... hm...

Svar: Ja men prova det är ju gratis å du kan säga upp det när du vill!
AngelicasVärld

#7 - Charlotte

Bra att reklamen är så tydlig, men samtidigt känns det för mig tveksamt att skriva reklamtexter... Kanske för att jag är journalist. Söta läsbilder dock. <3

Svar: Bloggen ät ju gratis att läsa så på något sätt måste jag ju tjäna pengar...därav reklam ibland!
AngelicasVärld

#8 - Netti Starby

Så himla bra tips! :-D Kramis

Svar: kul att du gillade det!
AngelicasVärld

#9 - Bella

Så mysigt det ser ut!

Svar: Ja visst gör det!
AngelicasVärld

#10 - Marie-Louise Hessel Jacobson

Håller helt med ingen sommar utan Ernst (ingen jul heller). Har hittat din blogg för ett tag sedan och nu är jag fast. Du blandar så fint med familj ,träning,nöjen ,natur,mm. Med andra ord det som är livet.Klockan 0700 gick jag av mitt pass på Sahlgrenska sjukhuset nu väntar fyra härliga veckor semester. Som jag skall njuta...av livet.Kram

Svar: Men fina du - TACK snälla för dom fina orden. Det gör mig sååå glad! Hoppas du får en fantastisk semester och njuter av Livet! KRAM
AngelicasVärld

#11 - Amanda

Ska kolla detta, tycker det är så mycket skönare att lyssna än läsa <3

Svar: Ja men gör det - jag älskar själv ljudböcker och lyssnar massor!
AngelicasVärld

#12 - Heidi

Nextory är såå himla bra!! Jag läser väldigt sällan traditionella böcker och därför är det så smidigt med ljudböcker för man kan lyssna varsomhelst.
Ha en bra midsommar!

Svar: ja eller hur! Älskar deras ljudbostjänst! Lyssnar dagligen på bok!! Har du några bra tips på böcker så kommentera gärna!! Behöver lite nytt inför sommaren!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!