SOMMARLOV 2017

Ja då är det Sommarlov för våra tre finingar…flaggan vajade vackert på flaggstången medans barnen sjöng Idas sommarvisa…så enormt stämningsfullt!! Ja å vädret då …vilket FANTASTISKT skolavslutningsväder våra barn fick, sol, blå himmel och en sådan skön sommarvärme – en toppen dag!

 

Nu är Sommarlovet 2017 här!! 

 

Tänk att min förstfödde, Theodore gick ut 6:an idag!! Låg och mellanstadiet är över för honom. Efter ett långt, härligt och välförtjänt sommarlov så väntar 7:an, Högstadiet, i ny skola med nya klasskamrater. Min lilla kille…när blev han så stor? Eller ja när blev alla tre barn så här stora…jag vill gärna stanna tiden eller iaf sakta ner…det går för fort!  Idag har ju Mikaela har gått ut 5:an och Olliwer har gått ut ur 4:an…Mina tre finingar, vart tog tiden vägen? Det känns som om det var igår vi stod på skolgården och hade Theodores första skolavslutning och nu står vi här med barn som gått ut 4:an, 5:an och 6:an GALET!

 

Ja å så fina dom var...Mikaela i vacker ny vit klänning, Theodore i snygga nya chinos och skjorta medans Olliwer sladdade in direkt från fotbollslägret och bytte om från fotbollskläder till skjorta ute på skolgården å försökte fixa till kalufsen lite lätt innan allt skulle börja - jag tycker han lyckades väldigt bra måste jag säga! Han har ju varit på sommarlov sen i fredags förra veckan men gästspelade idag under avslutningen för den kan man ju INTE missa! 

 

 

 

Alla tre så värda detta långa sommarlov! Dom har pluggat, kämpat och gjort så goda resultat i skolan, är så fina vänner till sina kompisar, hjälper till hemma, är kärleksfulla och omtänksamma och vi kan inte vara annat än så stolta över alla tre…får lite tårar i ögonen när jag skriver för att jag just är så stolt, full av kärlek och glädje! Att vi fått tre så fina barn – TACKSAM!

#1 - Mirre

Så härligt med sommarlov

#2 - Kamilla

Visst är alla barn värda sina sommarlov nu efter allt jobb de gjort i skolan i år.

Tårar i ögonen känner jag igen. Tur att det finns solglasögon de har skyddat mig från att bli avslöjad både igår och idag.

Kram Kamilla

#3 - mammansprinsessor

Så vackert med skolavslutningar och dagens väder gick inte att klaga på helt underbart. kramar o fina barn ni har.

#4 - Bella

Fin kavaj! 😍 var hittar man den?

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!