Sommar på ett grässtrå

Att trä solmogna smultron på ett grässtrå är väl sommar om något...å tänk att jag har lyckan att gå och plocka egna ute på tomten!
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Torsdag kväll och idag måste jag säga att jag har varit sååå trött...jag checkade faktiskt ut från jobbet lite tidigare svängde förbi centrum för att handla lite smått till barnen inför semestern å sen åkte jag hem och la mig i soffan och somnade. Jag sov i över en timme...så välbehövligt...viktigt att lyssna på kroppen och vad den behöver! När jag sen vaknat så gick jag ut å tvättade av dörren på garaget och dörren på vårt förråd då båda ska målas i helgen...ja å nu sitter jag här i soffan igen med solmogna smultron på ett strå och inväntar Ernst och kvällens program! 
 
Imorgon kör vi fredag och fullfart mot helgen och semestern!! 
#1 - Mirre Sweetwords

Här har vi också käkat smultron idag

Svar: JA men det är ju sååå gott!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!