Skolavslutningsdags

Då var dagen här...onsdag den 14 juni och det är dags för skolavslutning för våra fina barn. Vi kan inte ha vaknat upp till en bättre morgon - solen skiner, himlen är blå och det är varmt  ute - perfekt skolavslutningsväder! 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja idag kommer denna mammas hjärta som alltid svämmas över av känslor av kärlek, tacksamhet och glädje hon kommer som vanligt snyfta till idas sommarvisa, tänka tillbaka till när barnen var små och förundras över hur fort det gått...att vi idag har tre barn som går på sommarlov och att dom efter sommaren börjar 5:an, 6:an och 7:an !! Våra fina! Tänk att vi har lyckan att vara föräldrar till dessa tre finingar - som jag älskar dem! 
 
 
Idag så börjar skolavslutningsracet vid 10 på Mikaelas skola sen så blir det lite jobb på kontoret innan det är dags för killarnas skolavslutning kl 15...så det blir fullt upp idag - men vad gör väl det...nu är det ju sommar på riktigt. På det är det sol ute och sol i sinnet - LOVELY!
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!