Så var denna midsommarhelg över...

Så var midsommarhelgen över och ute på altanen hänger årets lite visnade krans och skvallar om en härlig midsommarafton...en midsommarafton som vi gjorde till vår med god mat, golf och massa mys - så härligt!
 
 
 
 
 
Ja dessa tre lediga dagar har försvunnit i ett naffs...men vilken härlig helg vi haft. Jag valde att checka ut från bloggen helt å hållet och bara vara, njuta av att vara ledig utan att känna en massa måsten och jag lovar att det var välbehövligt! ÄVen om jag ÄLSKAR att skriva här så kan det ibland bli till ett måste å så vill jag inte ha det...så när jag behöver vara, checka ut så gör jag det å kommer sen tillbaka starkare å med mer skrivarlust - hoppas ni förstår! 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
 
Ja då är midsommarhelgenöver och idag är det tillbaka till verkligheten igen. Vi har TVÅ veckor av jobb kvar sen så väntar SEMESTER...gud så skönt det ska bli...jag längtar! Jag behöver få checka ut från vardagen och vara ledig, ladda batterierna, känna solens strålar värma, umgås med nära och kära...ja ha semester. Efter denna "vårtermin" så behövs helt klart lite semester å snart,snart så är den här...lovely!!
 
Vänner...vad har ni för sommar och semesterplaner? Ska ni resa, göra något roligt? Berätta gärna bland komentarerna...det är ju så roligt att få höra vad ni har för er!
 
 
 Nu ska jag dock ta å ta tag i denna dag - Måndag och full fart igen! Men då kör vi!
 
 
 
#1 - Charlotte

Som egen företagare kan jag ha ett lite odisciplinerat förhållande till ledighet. Det är lätt att glida in framför datorn. Men jag höll mig faktiskt hela helgen. Stolt över det.

Svar: hejja! Bra jobbat!
AngelicasVärld

#2 - GoForFit

Låter som en riktigt härlig midsommar :) Och låter som ett sunt val att bara njuta och skippa bloggen!

sv: Tack så mycket :*

Svar: ja eller hur! Det behövs ibland!
AngelicasVärld

#3 - Anna Forsberg

Jag var inte hemma i helgen och valde att inte ta med mig datorn. Starkt av mig :) Behöver andrummet emellanåt. Jobbar ju med datorn framför mig för jämnan så viktigt med tid bortanför burken med. Vilken härlig krans!

Svar: hejja hejja!! Ibland behöver vi lite tid utan...tid att göra annat!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!