Rabarberbubbel - Den perfekta midsommardrinken!

Inlägget innehåller annonslänkar 
 
 
Ja då har vi  Ä N T L I G E N  Midsommaledigt! Såååå härligt!! Ja å denna lite längre lediga helg började på bästa sätt med en fredagsdrink ute på altanen i solen. I dag bjöd jag på Rabarberbubbel - så gott!! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja då har vi en lite längre ledig helg framför oss och på det en midsommar som idag iaf ser ut som om den ska bli regnfri - känns så skönt! Jag är TRÖTT det har varit en hektisk vår å jag ser verkligen fram emot att få ha lite semester. Först så väntar dock lite midsommarledigt och sen ytterligare två arbetsveckor men sen får jag semester!
 
L Ä N G T A R !!! 
 
 
Men vänner Rabarberbubblet, det var ju det vi skulle prata om!! Såååå gott!! Jag gjorde en sockerlag på en skvätt vatten, socker, lite rabarber och några jordgubbar som jag sedan lät svalna. Sockerlagen hälldes i nya fina glas som maken kom hem med här om dagen och toppades sen av med lite smarrigt bubbel och piffades till med lite rabarberremsor och mynta - så gott!!  
 
 
Ja å de där glasen har jag tittat på länge men känt att nja jag har ju redan MASSOR med glas men när maken kom hem med dem så blev jag sååå glad. Är ni sugna på att klicka hem några egna så finns dom HÄR.  Sägnen säger att dessa lite bredare champagneglasen från början är formade efter Marie Antoinettes bröst - det ni! Inte så illa att sippa fredagsdrinken ur ett sådant glas! 
 
 

 

 

 
Nä vänner, önskar er en fantastisk kväll...nu ska jag slå mig ner i soffan och invänta ERNST!!! Idag börjar det äntligen! 

 

#1 - Lorissa Lovebomb

Det ser ju helt helt heeeelt otroligt ut :D :D

Svar: TACK snälla...så gott !! Glad midsommar!
AngelicasVärld

#2 - Mirre Sweetwords

SÅ god den se ut

Svar: JA så smarrig!!
AngelicasVärld

#3 - Amanda

Detta måste jag helt klart testa lät super gott<3

Svar: ja men gör det!! så gott och enkelt!
AngelicasVärld

#4 - Jeanette

Låter som god somrig drink :)

Svar: ja den var super smarrig och väldigt enkel att röra ihop! Prova vettja!
AngelicasVärld

#5 - Mirre Sweetwords

Trevlig midsommar

Svar: TACK det samma fina du!
AngelicasVärld

#6 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Ser ljuvligt gott ut! Läskande helt klart. Jag får bli bättre på att lyxa till det med goda drinkar till alla i familjen.

Svar: ja så gott - prova! Ett enkelt recept!
AngelicasVärld

#7 - Sanna

Jättefina bilder! Kika gärna in min blogg också!

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#8 - Helena

Åh mums! Måste få tag på rabarber nu!

Svar: ja så gott...rekommederas starkt!
AngelicasVärld

#9 - Gunnar F Novik

Härligt.
Coupe och flüte, de två varianterna på champagneglas, även om du kanske ska ta myten om att coupes är formade efter Marie Antoinettes bröst med en liten nypa salt... ;).
Coupen är ändå underbar för sommardrinkarna, medan riktig champagne förtjänar glas där doften samlas upp bättre. Flüte ger bättre smak på goda viner, helt enkelt.

Gillade även idén med rabarberdrink, ska jag prova någon gång.

Svar: hahah - ja man får ta det med en nypa salt men ändå lite små kul att sippa bubbel ur Marie Antoinettes bröst (även om det är en skröna) - å ja jag håller med dig riktig champagne förtjänar ett annat glas...även om dessa också är goda att dricka ur (och vackra att titta på )
AngelicasVärld

#10 - Maxarna

Så gott det verkar. Det måste jag prova.. vilket bubbel lämpar sig bäst??

Svar: ett torrt billigt bubbel fungerar super!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!