F R E D A G K V Ä L L

F R E D A G K V Ä L L  - hur skönt är inte det.
 
Efter en vecka som hittils generat ett gäng arbetstimmar på kontoret, 10 träningspass och en massa fix hemma i trädgården då bla häcken som växer runt tomten har trimmats så välkomnar jag en härlig helg med öppna armar! Trots att det regnar och blåser storm ute så är jag så glad för helg och lite ledigt - det känns som om det behövs...sen så har vi ju en härlig helg att se fram emot då vi imorgon har bjudit in lite vänner och grannar på sommarmingel här hemma.
 
LOVELY!!
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
 
VIlket USCHLIGT väder vi haft idag...det känns mer som om vi går mot höst än att vi ska kliva in i juli månad imorgon...galet! Ska det vara så här hela sommaren? Jag vet att jag tjatat endel om vädret men jag vill verkligen ha värme nu. Sen så vore det ju ganska skönt om det INTE regnade imorgon när vi ska ha sommarmingel här hemma. Planen är ju att vara ute å det är inte lika härligt i snålblåst å regn!
 
Anyway - Det där regnet å blåsten som vi haft idag har inte bara varit uschligt utan det hade också lyckets tynga ner å knäcka några av våra vackra pioner ute på tomten. Trots att dom är uppbundna så blir de där stora blommorna för tunga av regnet å så knäcks stjälken...alltid så tråkigt när de sker då jag tycker att dom är så vackra där dom står. Det blev helt sonika till att knipsa av ett gäng och placera ut hemma - så stora regntunga pioner pryder nu vårt hem...å det är sååå vackert - ja å den där fredagsbuketten med liljor jag köpte käns med ens helt överflödig! 
 
Önskar er en fantastisk kväll...här hemma blir det nu hemmagjord pizza å sen film-mys - en bättre fredagkväll helt enkelt!
 
 
 
 
 
 
#1 - mammansprinsessor

Så fint ni har det :)hoppas på bättre väder i morgon.Denna sommar känns inge vidare skoj,börjar bli orolig att den snart tar slut för vintern är lång i vårt land :) kramar

Svar: TACK snälla....ja nu vill jag också ha fint sommar väder...värme och sol kom nu!
AngelicasVärld

#2 - sarah

åh villka fina blommor

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!