Nationaldagsfrukost på Sveriges dag!

Nationaldag och med det Sveriges dag! 
 
 
Grattis Sverige och Grattis till alla oss som får möjligheten att leva i detta härliga land! 
 
 
Vi är kanske inte det bästa landet att fira vår nationaldag, vi sneglar på norrmänen och hur dom firar på ett fantastiskt sätt...jag tror vi har svårt att komma upp i samma klass som dom MEN försöka kan vi ju så här hemma blir det hissad flagga och firande av Sverige och vår nationaldag idag! 
 
 
Vi börjar med en härligt svenskinsipirera dukning och en hejdundrande frukost så fortsätter vi dagen med mys, träning och klassisk svensk grillmiddag senare ikväll - är det nationaldag så är det! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Hur har ni det denna nationaldagsmorgon? Allt bra med er hoppas jag!! Hur ska ni fira denna nationaldag? Brukar ni göra något speciellt? Berätta gärna bland komentarerna det är så roligt när ni lämnar en rad! 
 
JA här hemma så blir det en lugn mysdag, smarrig frukost är redan i magen och nu så ska vi iväg och handla lite innan det sen blir ett skönt träningspass och till kvällen kör vi grillning - känns som ett bra sätt att spendera denna nationaldag!
 
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare igen!
 
#1 - Jessica Högberg

Så fint du gjort!!!

#2 - Caroline

Så gott det ser ut och fint dukat. :)

#3 - Mirre

Ostindia är så fint

#4 - Maria

Fin och vacker dukning. Det blev flaggan på bordet hos oss också. Lite fira ska man.
Kram
Maria

#5 - Lisa

Vi firande faktiskt inte alls. Ganska olikt oss som annars älskar å fira både litet å stort. "Skyller" på köksrenovering. 😅

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!