Mot Roslagscupen

Söndag morgon och jag kan inte säga nog hur skönt det är att ha fått sova i en säng efter att ha sovit i bilen en natt – så skönt och jag är faktiskt riktigt utvilad även om det är tidigt på morgonen! En skön känsla! Nu ska jag strax ta och hoppa in i bilen och styra ut mot Roslagscupen som Olliwer och hans lag spelar i…idag är cupens sista dag och jag hoppas självklart att den ska rundas av med final och en medalj runt Olliwers och hans lagkompisars hals.

 

 
 

Nä vänner…ingen rast och ingen ro – nu måste jag bege mig iväg men häng gärna med på instastorries där jag hoppas att jag kan dela med mig lite av dagen!

 

Tjingeling så länge!

#1 - Mirre Sweetwords

Lycka till på cupen

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!