Mot däckfirman!

Ja då har vi torsdagmorgon men det känns lite som fredag tänk vad lite långhelg och midsommarhelg kan göra – FANTASTISKT!

 

Nedan har ni dagens bloggerska med kaffekoppen i högsta hugg! Det är nämligen så att jag har lite brått iväg idag! Jag ska nämligen göra något så roligt som att åka till däckfirman - kul va...eller inte! 

 

 

 Todeloo finaste ni! 

 

Ja vänner, i måndags så besiktade jag ju min lilla bil och den gick igenom helt utan anmärkning...dock upptäckte killen på besiktningen att jag lyckats få en spik i mitt egna framdäck! I tisdags morse kl 7:00 så inställde jag mig för första gången på däckfirman för att se om däcket gick att laga...men icke sa nicke...det kunde man ju inte. Så ett lånedäck åkte på bilen och jag fick köra iväg medans killen på firman fick beställa nya däck till mig. För tydligen så kan man inte bara byta ett däck utan det måste vara två likadana över smma axel Ja så idag ska två nya däck på bilen innan jag får åka till kontoret - tjohoo...

 

Jaja,,,en värdslig sak - som Tomas sa, jag ska vara glad att jag inte fick pyspunka när jag körde hem 2 timmar från Olliwers cup i söndags...tänk om jag hade blivit stående med punka på motorvägen - det hade inte varit roligt!

 

Nä vänner mot däckfirman var det!

Tjingeling så länge!

#1 - Amanda

Så himla gott med kaffe på morgonen finns inget bättre <3

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!