Morgonträning - DONE

Lördagmorgon och här hemma så är frukosten redan i magen och jag har även hunnit med ett skönt pass i spåret...det är ju ett så skönt sätt att starta dagen både kropp och knopp mår ju så bra och det ger en så skön energiboos för dagen!
 
 
 
 
 
Annonslänkar:
 
Keps HÄR, Tröja gammal från NIKE, Short tights HÄR och skönaste skorna HÄR
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
Tomas, Theodore och Mikaela åkte norröver, mot svärmor, tidigt i morse...hon har fyllt år i veckan så idag ska hon firas med buller och bång innan dom ikväll vänder hemåt igen. Jag och Lilleman hänger kvar här hemma då det vankas fotbollsmatch, den sista i ST Ericscupen innan sommaruppehållet å den vill man ju inte missa. Så Olli ska spela och jag ska aggera hejjaklack - känns som en bra plan!
 
Vänner vad ska ni ta er för denna härliga juni lördag? Några härliga planer?
 
#1 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Sjukt snygga skor! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!