Mitt egna lilla "Crew"

Ja här ute på altanen har vi, jag och mitt lilla "crew" hängt denna fredagkväll...goda samtal, smarrigt plock och gott  till stora och små i glasen. En så mysig stund med mitt lilla crew på tre "små" å en stor - åh vad jag älskar dem, mina finingar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja det är inte alltid som vi hänger tillsammans stora som små men idag firade vi Olliwer som gått på sommarlov så där ute på altanen satt vi och pratade länge, åt lite smått och gott och skrattade massa. En fantastisk stund...en sån där stund som gör att mamma hjärtat blir aldeless varmt och fullt med kärlek....tänk va lyckligt lottad jag är som har ett eget "crew" på tre små och en stor! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon åker Tomas och de två större barnen norröver för att gratulera svärmor på födelsedagen medans jag och lilleman blir kvar här hemma då sista matchen i St Erikscupen ska spelas imorgon innan det väntas lite sommaruppehåll...eller uppehåll å uppehåll. Olliwer har fotbollsläger måndag - fredag nästa vecka och fredag eftermiddag åker han iväg på cup med sitt lag och blir borta till söndag. Så slut på fotbollen inför sommaren är det inte riktigt ännu...
 
Nä vänner, nu doftar det gott från köket, det där crewet på tre små och en stor har slängt ihop smarrig hemmagjord pizza med massa goda toppings som ska mumsas med glädje! 
 
 
#1 - Kristin/onlyfemale

Åh! Mysigt, det är kärlek det! Ett riktigt fint crew.
Stor kram!

Och Psst! Klart vi ska ses på en AW snygging. Inne i stan? När passar det dig? Kram

#2 - Anonym

Visst är det extra mysigt när man få till lite extra mys med alla sina nära och kära. Det är ju liksom det som är svårigheten att få ihop hela ligan 5 x Rytterlund.

Lät som du haft en toppen kväll. Önskar dig en lika fin helg.
Kram Kamilla

#3 - Linda

Vad mysigt ni verkade ha haft det. :D

#4 - Emma

Så mysigt ni verkade ha det! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!