Midsommar närmar sig med stormsteg

Vi är ju en ”modern familj” våra tre barn delas med två andra familjer. Theodore och Olliwer har ju sin pappa och fru och Mikaela sin mamma med pojkvän. Så vi får dela på högtiderna… förra året så var det vår midsommar vilket betyder att denna midsommar är vi utan barn. 

 

Detta med att vara separerad och dela på högtider, dela på barnens tid med sina föräldrar är svårt, det gör ont och det är tomt speciellt på högtider som midsommar, jul och nyår…ja å födelsedagar…MEN även om det aldrig kommer sluta vara tomt och göra ont att vara utan barnen så blir det lättare och lättare att hantera. Man gör upp planer för tiden med barnen och sen försöker man vara duktig på att göra upp planer när man inte har barnen under högtiderna.

 

Förra året så friade vi midsommar på samma sätt som vi alltid gör när vi har barnen -  ute på vår paradisö…traditionellt midsommarfirande med sill lunch, jordgubbstårta, krans i håret, dans runt midsommarstången och en hej dundrande grillmiddag…en klassisk svensk midsommar i vår vackra skärgård.  

 

 
 
 
 
 
 

 

I år blir det annat…barnen har planer med sina andra föräldrar och jag och Tomas tänkte faktiskt spela en runda golf på självaste midsommar innan vi kör grillmiddag och jordgubbstårta här hemma…en annan sorts midsommar men en härlig sådan ändå!

 

Vänner vad har ni för planer för midsommar??

 

 

#1 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Låter mysigt :)
Jag ska ut till skärgården :D

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!