Men då kör vi måndag!

Då vaknar vi upp till måndag och det ser ut att bli en regnig sådan...iaf så här på morgonen! Jag tycker att vädergudarnas användande av regn de senaste dagarna har varit optimalt, sol på dagen och regn på natten så den här övergången till regn på dagen känns faksiskt lite onödig om jag får säga det själv! Vi får dock hoppas att väderguden bara tagit fel på tiden och att regnet slutar snart så vi får en härlig solig start på nya veckan!
 
 
 
 
 
Godmorgon finaste bloggisar!
 
Hur har er helg varit? Har ni haft det bra?
 
Själv så har vi haft en lugn och skön helg så jag kan inte klaga! Men nu har vi måndag igen å det är dags att styra kosan mot kontoret. Ny vecka nya möjligheter och full fart..ja vi vuxna har en full vecka medans barnen ser fram emot onsdag då det är skolavslutning och 10 veckors sommarlov väntar. Tänk va härligt...sommarlov! 
 
Nä vänner nu måste jag springa. Önskar er alla en fantastisk måndag och en skön start på veckan så syns vi senare igen!
 
Tjingeling så länge!
#1 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Haha ja, lite sommarlov hade inte suttit fel ;)

#2 - Eken%E4sliv

Ja tack till sommarlov :)
Hoppas du såg att jag skickade lite kärlek till dig igår <3
Kramar Anna

#3 - Sofia

Du är alltid så inspirerande!
Skulle vara roligt att veta vad du jobbar med :) kram

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!