måndag, midsommarvecka och bilbesiktning

Barnen sussar gott i sina sängar medans jag och Tomas har spenderat morgonen med att försöka tassa så runt tyst det går på nedervåningen för att inte väcka våra sommarlovsfirande barn. Ingen radio har varit på, inga barn som skrattar och samtalar vid frukostbordet utan ett sommarlovs lunk har infunnit sig och med det även ett lugn för mig och Tomas. Inga läxor som ska på minnas om, inga matsäckar som ska ordnas till utflykter, inga träningar att stressa till och inga glömda gympapåsar…sommarlov – härligt – både för skoltrötta barn men även för föräldrar som får dagar utan extra stresspåslag…det gillas! Så det där med att tassa runt på tå å vara lite extra tyst för att barnen ska få sova ut…det gör jag så gärna. Lugnet smittar av sig och även jag som kanske inte har det bästa morgonhumöret känner mig mer harmonisk.

 God morgon måndag! 

 

Ja men då har vi måndag och midsommarvecka…galet att vi redan är där. Jag tycker att det gått så fort från jul till nu…i vanliga fall så går de där första 10 veckorna på året ganska långsamt men inte i år…det sa swisch, swosch så var vi här i mitten av juni och ska snart fira midsommar. 

 

Men måndag morgon å jag ska börja denna morgon med att köra min lilla vita pärla till besiktningen…iom att hon är ganska ny så är det första gången hon går igenom en sådan här prövning men jag hoppas att allt går som det ska och att jag kan köra därifrån med topp betyg! Annars så är det en måndag på kontoret som väntar…en ganska vanlig måndag om jag får säga det själv…några möten, ett lunchpass på gymmet, lite mer jobb å sen hem till de där sommarlovslediga barnen.

 

Känns som en bra plan för måndagen  om jag får säga det själv!

#1 - Anna

Stilla mornar är fantastiskt tycker jag. Har lyxen att ha dem ganska ofta då barnen är utflugna. Bästa dagen för stilla morgon är alltid lördag. Lagom mosig av lång vecka och hela helgen ligger framför en. Älskar det!

#2 - Mirre Sweetwords

Ja enormt fort går det, ½ år sedan jul otroligt

#3 - Anonym

Å! Kan verkligen förstå att sommarlov underlättar för föräldrar med. Lite extra andningspaus sådär. Hoppas du fick en fin måndag!

#4 - Emm

Å! Kan förstå att sommarlov är lite vila för trötta föräldrar också. En liten andningspaus i vardagen sådär. Hoppas du fick en fin måndag!

#5 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Sommarlov är underbart! Långa morgonar för alla och frukost ute på altanen. Ingen som ska stressas upp till skolan och inga läxor ska göras. Härligt!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!