Måndag med fredagsfeeling…hur härligt!

Det där med att jobba en dag och sen få ha en ledig dag framför sig är ju helt fantastiskt. Men hur har denna härliga dag varit då…jo tipp topp faktiskt!!

 

Morgonen började med kaffe i sängen å att få vakna i sakta mak efter en så skön natts sömn är ju fantastiskt…ja sen lite piff, fix och så för att göra sig redo för dagen. Väl på jobbet så har det gått som smort idag. Då det är en ”klämdag” så har det varit lite mindre folk på kontoret, jag har inte haft ett endaste möte och kunnat få undan MASSOR – love it! Ja å så hann jag faktiskt med ett ben/rumpa pass på gymmet under lunchen med lite extra tid för stretch vilket är så välbehövligt!! Hejja hejja! 

 

Eftermiddagen har sen bestått av ett besök på stormarknaden för att fylla på kyl å frys inför veckan, ett skönt pass i spåret har också avverkats ja å en smarrig middag har landat i magen. En skön dag är avklarad å nu har jag kväll å härligt nationaldagsledigt imorgon – stort ÄLSK på den!  

 

 
 

 

Ja å dagens enkla men så smarriga middag måste vi faktiskt prata lite extra om…att något så enkelt som smarriga grönsaker, tonfisk på burk, ägg och en god senapsvinägrett kan vara så smaskigt…hade nästan glömt hur gott det är men efter kvällens smarriga middag så åker denna rätt raskt upp på listan över mat igen…tänk vad man kan glömma bort goda saker man brukar äta! Jag har ganska dålig fantasi när det gäller middagar och vi går runt på samma gamla vanliga 10 rätter men just tonfisksallad var det läääänge sen vi åt, å MUMS säger jag bara! Så gott!!

 

Vänner, en skön måndagkväll med fredagsfeeling önskar jag er så syns vi imorgon igen!

Tjingeling så länge!

#1 - Caroline

Salladen ser jättegod ut. :)

#2 - Hanna Karlsson

Vilken härligt effektiv dag och maten alltså! Låter så gott. :-)

#3 - Mirre

Ser jättegott ut och ja härligt med en extra ledig dag

#4 - Jämtlandshanna

Vilken superdag du haft och den där salladen får det verkligen att vattnas i munnen på mig! Trevlig nationaldag på dig! :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!